Društvo LJUDMILA, Slovenska 54
OSMO nadstropje, Avtotehna

pošta: Rozmanova 12
SI-1000 Ljubljana
Slovenia
e: info@ljudmila.org
t: +386 1 426 9530
f: +386 1 426 9531

pon,tor,čet,pet 9h-14h
vstop prost

V2V


V2v foto cover.jpg

O srečanjih

V2V je cikel mesečnih srečanj ustvarjalcev s področja video umetnosti, video instalacij in vizualizacij. Namen cikla je vzpostaviti pogoje za intenzivnejše in trajnejše sodelovanje, razvijanje in povezovanje lokalne ustvarjalne skupnosti. Neformalna srečanja so zasnovana v obliki predstavitev oz. soočenj dveh umetnikov po principu “b2b”, ki ga poznamo iz DJ kulture. Predstavitve v obliki performansov, AV nastopov, projekcij, prostorskih postavitev ipd. bodo služile kot izhodišče sproščenega druženja in skupinske debate. Format posameznih dogodkov se bo prilagajal praksam posamičnih dvojic. Poudarek bo na različnih konceptualnih, formalnih in prostorskih rešitvah, ki bodo omogočale izvirno predstavitev in refleksijo posameznih ustvarjalnih praks. Srečanja koordinirata Stella Ivšek in Anja Romih.

V2V Facebook stran

Naslednji dogodek

Pretekli dogodki

Udeležba

Vse, ki vas zanima sodelovanje na srečanjih, vabimo k prijavi prek spletnega obrazca. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na V2V.osmoza@gmail.com.

Kolofon

Produkcija: Ljudmila, laboratorij za znanost in umetnost. Dogodke podpirata JSKD in Oddelek za kulturo Mestne občine Ljubljana.