Društvo LJUDMILA, Slovenska 54
OSMO nadstropje, Avtotehna

pošta: Rozmanova 12
SI-1000 Ljubljana
Slovenia
e: info@ljudmila.org
t: +386 1 426 9530
f: +386 1 426 9531

pon,tor,čet,pet 9h-14h
vstop prost

Beamer Patcher Party

Beamer patcher party.png

O dogodku

Sintetistična srečanja & V2V: Beamer Patcher Party // 27.12.2019, ob 20.30

!Zaključek programa ob kolektivnem resetiranju primarnega motoričnega korteksa na tovarniško nastavitev & boljši sejem sintov!Ob zaključku leta napovedujemo prednovoletno rajanje v osmo/zi, ki zaznamuje zaključek letošnje sezone Sintetističnih srečanj in dogodkov V2V. Vzporedno bomo nazdravili tudi 25-letnici dela Ljudmile.

Tekom večera bo za raznolike zvočne emisije skrbel obsežen nabor elektronskih live actov lokalnih Sintetist/k/ov, pogled pa bo sinhrono obsevan in fragmentiran s pomočjo projekcij VJ dvojic s serialke V2V. Na enem mestu in v eni noči bo tako možno videti-slišati sodelovanja in prezentacije nadvse heterogenih praks sinteze ter VJ-anja na enem mestu.

Vzporedno z AV programom se bo ob spremstvu kvalitetnega piva godil tudi ad-hoc bolšji sejem za izmenjavo elektronskih instrumentov in techno(filskih) misli oz. mnenj. Štante zagotovi Ljudmila, vsi ostali pa ste vabljeni, da obrišete prah iz svojih zapostavljenih sintov in jih predate oz. prodate bolj ljubečim lastnikom.

Ob zaključku programa bo za kolektivno resetiranje primarnega motoričnega korteksa na tovarniško nastavitev mešalko prevzel DJ Pizdoglavec ter z ostrimi ritmi In bobnečimi basi zapečatil sezono 2019!

Kolofon

Koordinacija: Stella Ivšek, Anja Romih, Staš Vrenko

Dogodek organizira Ljudmila, laboratorij za znanost in umetnost, v sodelovanju s konzorcijem osmo/za. Dogodke podpirata JSKD in Oddelek za kulturo Mestne občine Ljubljana.