Društvo LJUDMILA
Rozmanova ulica 12
1000 Ljubljana
Slovenia
Prostori: osmo/za

KOKOT x DROLEC

KokotxDrolec.png

O dogodku

V2V: Tim Kokot x Gašper Drolec:
26. februar 2020, 20.00
@ osmo/za, Slovenska 54 (8. nadstropje), Ljubljana

FB DOGODEK

Predstavitevni cikel dogodkov V2V v letu 2020 otvarjata Tim Kokot in Gašper Drolec! VJ tandem se že več let pojavlja večinoma na underground klubskih dogodkih, svoje projekcije pa vključuje tudi v naravno okolje. Njune dinamično strukturirane projekcije se napajajo iz dimanike glasbe, kar bo gonilo tudi za tokratno projiciranje.

Galerija

KokotXDrolec1.jpg
KokotXDrolec2.jpg
KokotXDrolec3.jpg

CV

Tim Kokot je VJ, ki se ukvarja z mappingom, videom, tehniko luči in reprodukcijo zvoka. Njegove projekcijske vsebine, ki so sestavljene iz mešanja barv in oblik, poganja glasba. Poleg projiciranja v klubskih prostorih, projekcije vključuje tudi v naravo.

Gašper Drolec (VJ Tvoja mtka) je VJ, ki se ukvarja z videom, ozvočevanjem in organizacijo dogodkov ter s produkcijo ambientalne glasbe. VJ pot je začel na Trnovski plaži in jo nadaljeval na ljubljanski klubski sceni. Od post-apokaliptičnih semplov in obskurnih kemijskih reakcij, so njegove vsebine postale čedalje bolj abstraktne.

Kolofon

Srečanja organizira Društvo Ljudmila, laboratorij za znanost in umetnost v sodelovanju s Konzorcijem osmo/za. Dogodke podpirata JSKD in Oddelek za kulturo Mestne občine Ljubljana. Posamezne izvedbe srečanj podpirata Ministrstvo za kulturo RS in Evropski regionalni razvojni sklad.