Društvo LJUDMILA
Rozmanova ulica 12
1000 Ljubljana
Slovenia
Prostori: osmo/za

V2V Jesenski Park Jam Session

V2v park session.png

O dogodku

V2V: Jesenski V2V Park Jam Session // 3.10.2019

Po krajšem poletnem predahu nadaljujemo z V2V srečanji! Otvoritev sezone začenjamo z outdoor projiciranjem v objemu jesenskih dreves.

3.10.2019 vabimo vse V2V-jevce na Park Jam Session v Tivoli, na lokacijo pod Turnom, v neposredni bližini MGLC-ja in Švicarije. Sodelujoči videasti bodo svoje vsebine projicirali na različne naravne površine. Z vodstvom in pomočjo kuratork pri video mapiranju bodo osvetljevali debla/krošnje dreves in grmov.

Galerija

Tivoli 1.jpg
Tivoli 2.jpg
Tivoli 3.jpg
Tivoli 4.jpg

Pripravljalno srečanje

20.9.2019 bo v prostorih osmo/ze na Slovenski 54 potekal meet up, namenjen vsem sodelujočim VJ-em, videastom in video umetnikom. Srečanje bo namenjeno pripravam in tehnični izvedbi projiciranja v Tivoliju.

Prijava

Vse zaintersirane umetnike s področja video umetnosti, videoinstalacij in vizualizacij naprošamo, da do 18.9. potrdijo udeležbo na mail: v2v.osmoza@gmail.com ali pošljejo sporočilo v V2V inbox (Facebook)

Kolofon

Srečanja organizira Društvo Ljudmila, laboratorij za znanost in umetnost v sodelovanju s Konzorcijem osmo/za. Dogodke podpirata JSKD in Oddelek za kulturo Mestne občine Ljubljana. Posamezne izvedbe srečanj podpirata Ministrstvo za kulturo RS in Evropski regionalni razvojni sklad.