Društvo LJUDMILA, Slovenska 54
OSMO nadstropje, Avtotehna

pošta: Rozmanova 12
SI-1000 Ljubljana
Slovenia
e: info@ljudmila.org
t: +386 1 426 9530
f: +386 1 426 9531

pon,tor,čet,pet 9h-14h
vstop prost

ScaryHarryBot (Sl)

Delavnica izdelovanja interaktivnih robotskih žuželk.

Scarryharrybot.jpg TERMIN: četrtek, 6. december, od 16. do 20. ure
MENTORICA: Monika Pocrnjić
LOKACIJA: Ljudmila, Rimska 8, 1000 Ljubljana

O delavnici

Na delavnici bomo iz raznolikih materialov izdelovali interaktivne robotske žuželke. Udeleženci bodo imeli priložnost izdelati igračo ali modni dodatek po lastnem okusu. Osnovna ideje je iz malo materiala zgraditi preprosto bionično igračo za dosti veselja, po želji lahko s seboj prinesejo tudi različne predmete za dekoracijo. Predhodno znanje ni potrebno. Delavnica je primerna za otroke, modne entuzisate, biologe in za ljubitelje mehanskega mrčesa vseh starosti.

O mentorici

Monika Pocrnjić (SI) je absolventka likovne pedagogike na Univerzi v Mariboru. Deluje kot asistentka ter organizatorka likovnih delavnic za mlade s posebnimi potrebami (cerebralna paraliza). V zadnjem času se udejstvuje tudi kot aktivna članica ekipe Biomodd, ki združuje živo biologijo in računalniške odpadke. Občasno sodeluje z multimedijskim centrom Kibla v Mariboru in ekipo Biomodd ter SGMK (Schweizerische Gesellschaft für Mechatronische Kunst) iz Švice. Predstavila se je na skupinskih razstavah študentov likovne pedagogike z interaktivnim projektom I LOVE Plants (Cikel razstav mladih umetnikov ARTNOX), na razstavi Oddelka za likovno umetnost Pedagoške fakultete Univerze v Mariboru »O D P R T O«. Pri svojih projektih raziskuje interakcijo in medsebojni vpliv organskih in anorganskih snovi.

Prijava

Prijavite se z e-pošto na delavnica@ljudmila.org do zapolnitve mest. Prispevek za 4 urno delavnico je 10 €. Plačilo pred samim začetkom delavnice je pogoj za udeležbo. Več info: delavnica@ljudmila.org

Delavnico sta finančno podprla Ministrstvo za kulturo Republike Slovenije in Mestna občina Ljubljana.