Društvo LJUDMILA, Slovenska 54
OSMO nadstropje, Avtotehna

pošta: Rozmanova 12
SI-1000 Ljubljana
Slovenia
e: info@ljudmila.org
t: +386 1 426 9530
f: +386 1 426 9531

pon,tor,čet,pet 9h-14h
vstop prost

Bastl Instruments

Delavnica izdelovanja elektronskih zvočil z Bastl Instruments.

Bastl Instruments.jpeg

DATUM: 4. april 2019 | 16.00 – 21.00
MENTORJI: Bastl Instruments
LOKACIJA: osmo/za, Slovenska 54 (8. nadstropje), 1000 Ljubljana
PRIJAVE: delavnice@projekt-atol.si

O delavnici

Kolektiv Bastl Instruments se po dveh letih vrača v Ljubljano s pestrim naborom modulov (za modularne sintetizatorje zvoka) in samostojnih elektronskih zvočil. Na tokratni delavnici boste lahko s pomočjo izkušenih mentorjev zgradil zvočilo iz Bastl zbirke po lastni izbiri (seznam in cenik), hkrati pa v živo izvedeli kako deluje. Za dodatne informacije glede posameznih zvočil pobrskajte po spletni strani Bastl Instruments. Za hitre prijave se prizna dodaten 10% popust!

O mentorjih

Bastl Instruments je dinamično in skupnostno orientirano podjetje, ki se osredotoča na produkcijo ročno izdelanih elektronskih glasbenih inštrumentov. Njihovi izdelki vznikajo predvsem iz potreb, ki jih imajo kot glasbeniki ter vključujejo vse od namiznih instrumentov in pripomočkov do modulov za eurorack modularne sisteme. Skupnost Bastl Instruments sestavljajo glasbeniki, hekerji, umetniki, izumitelji, oblikovalci, DJji in inženirji, ki gojijo strast do oblikovanj inovativnih zvočnih okolij in družbenih situacij. Njihovi instrumenti zvenijo edinstveno, so DIY in prilagodljivi ter tako gonilci družbenih interakcij na spletu in v živo. Delujejo v Brnu na Češkem.

Prijava

Kotizacija za posamezno zvočilo, ki ga želite izdelati na delavnici, se zaračuna po ceniku, za hitre prijave (do 21. marca) se prizna 10% popust. Prijave do 29. marca zbiramo na delavnice@projekt-atol.si - v prijavi navedite katero zvočilo želite sestaviti. Izdelek ostane v vaši lasti. Delavnica bo potekala v angleščini.

Kolofon

Delavnica poteka v sodelovanju Bastl Instruments, Konzorcijem osmo/za, Društvom Ljudmila in Zavodom Projekt Atol, s podporo Ministrstva za kulturo in Oddelkom za kulturo Mestne občine Ljubljana.